AlgeFri – Algebehandling af tage og facader.

Alger og mos ødelægger ikke kun tagets udseende. Det kan også give frostsprængninger og andre skader, da disse bevoksninger holder på fugten. Der er derfor god økonomisk fornuft i at holde taget – både rent og pænt. Ved regelmæssig algebehandling / Algerens / algefjerner hver andet år, kan du få taget til at fremstå både kønnere, sundere og stærkere.

Tag kontakt til os på +45 22 25 38 56 og få et helt uforpligtende tilbud.
algebehandling
algebehandling
algebehandling2
algebehandling3

Med vores specialudstyr kan vi algebehandle alle typer overflader i op til 12 meter højde uden brug af lift. Vi påfører et tykt lag algedræbende skum som hurtigt vil trænge ind i mos og algerne. Algemidlet er uskadeligt for vinduer, træværk mm.


Den endelig resultat af algebehandlingen ses typisk først efter 3-6 måneder, men allerede efter et døgn kan man begynde at se virkningen af algebehandlingen.

Vi tilbyder også et algeabonnement hvor vi kommer helt automatisk hver 1-2 år. Algebehandlingen vil blive udført på dage uden frost, blæst og regn.

Skulle taget mod forventning ikke vise synlige resultater efter 8 måneder tilbyder vi en ny algebehandling uden beregning!.


Hvis der er 4 eller flere på samme vej kan der opnåes rabat.

Algebehandling bliver udført hvert år mellem marts og oktober måned. Vi kan ikke sige et nødagtigt tidspunkt hvor vi kommer, da det afhænger af vejret og hvilket område vi køre i. Vi lægger naturligvis et visitkort, efter at vi har udført algerens.
Er algebehandling den rette løsning for dig?
Ring til os på: +45 22 25 38 56 og få et uforpligtende tilbud samt gratis vejledning!

FORESPØRGELSE VEDR. ALGEBEHANDLING

Ja, jeg har læst og accepterer vores politikker.