Spring til indhold

facaderens

LANDSDÆKKENDE SERVICE

vI RENSER ALLE TYPER AF FACADER

Hos Dansk Facade Service er vi eksperter i facaderens. Med mange års erfaring indenfor facaderens, overfladerensning og efterbehandling af bygningsfacader har vi den viden der skal til, for at din facade tager sig bedst ud og holder længst. 

Forebyggende vedligehold

Det danske varierer, som vi alle ved, en del. Det betyder at man skal være ekstra opmærksom på at facader får den nødvendige og korrekte behandling. Nordvendte facader angribes ofte af mos og lav, hvilket har en nedbrydende effekt på facaden, og som i sidste ende kan føre til svamp og frostsprængninger. Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for din facade.

Mange års erfaring.

Dansk facadeService servicere flere af Danmarks største virksomheder og vores kemi er specialudviklet og skånsom over for miljø og bygningerne. Vi renser alle typer af facader, herunder mursten, tegl, beton, kalksten, natursten, alu og metal, træ og meget mere.

Facaderens
Før og efter

korrekt behandling

Det er vigtigt at der benyttes korrekt afrensningsmetode samt efterbehandling, da en forkert behandling gør mere skade end gavn.

Med vores erfaring er du sikker på at din facade får den korrekte behandling, så vi kan sikre dig et holdbart og flot resultat.

159340946 196991641769358 3830090030889052318 n

Kontakt os

kontakt os gerne for at blive klogere eller få et tilbud, vi ser frem til at høre fra dig.


    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA. Googles politik om privatliv og handelsbetingelser er gældende.