Services

Algebehandling

Vi tilbyder algebehandling og rensning på facader, tage, træ, fliser og en lang række andre overflader. Vi bruger kun godkendte og verificeret produkter, som sikre dig det bedste resultat. Vi tilbyder algebehandlinger for både private og virksomheder. 

fliserens

Hos Dansk Facade Service har vi mange års erfaring med rens og imprægnering af fliser. Ved hjælp af vores ekspertise og udstyr, sørger vi for at dine fliser får nyt liv, klar til at gå foråret og sommeren i møde.

Rensning af tag

En tagrensning er godt for et hvert tag. Det siger sig selv at taget bliver pænere at se på, og samtidig får vi bugt med alger og mos, som kan være årsag til en hurtigere nedbrydelsesproces. Vi giver dig en fast pris, på at få renset dit tag.

graffitirens

Der findes flere forskellige måder at fjerne graffiti, derfor afhænger den rette fremgangsmåde både af, hvilken type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på. De facadedele, der skal renses, bliver nøje gennemgået, og herefter vurderer vi, hvilke produkter og metoder der sikrer dig, at graffitien bliver fjernet effektivt og skånsomt.

facaderens

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så tag fat i os. Dansk Facade Service er eksperter når det kommer til rengøring af facader – uanset om du er privatkunde eller erhverv.

Spørgsmål og svar

Få svar på ofte stillede spørgsmål her.

Ja, vi tilpasser vores rensningsmetode præcist til facadetypen på din bygning, baseret på vores erfaring. Dansk Facade Service er det sikre valg inden for facaderens og efterbehandling på grund af vores mange års erfaring.

Vi tilbyder i Dansk Facade Service ikke en gratis prøverensning af et mindre område på din bygning. Vi ved præcist, hvilket resultat det er muligt at opnå efter en grundig gennemgang af din bygning. Kun i sjældne tilfælde kan det være nødvendigt for os at lave en mindre prøveafrensning til internt brug. Vi kan via billeddokumentation fra lignende sager vise dig resultatet af vores rensning, eller du kan mod betaling få os til at foretage en rensning af et mindre område i forbindelse med vores gennemgang af din bygning.

Det er vigtigt med en grundig planlægning af facaderensningsopgaven. Der er mange ting, det er vigtigt at få aftalt inden opstart.

Områderne rundt omkring jeres virksomhed skal være ryddet helt for biler og andre genstande. Vi skal kunne arbejde på facaden og køre rundt omkring hele bygningen med vores lifte. Vi har brug for at kunne tilslutte os en udendørs vandforsyning. Vi har fittings, så vi kan tilslutte os alle typer af vandforsyninger.

Det er dit ansvar at få givet naboer og andre besked om, at vi kommer og arbejder, og at dette kan medføre larm og andre gener som støv og vand i luften.

Vi holder til i det vestjyske, men er dog mobile. Det vil sige at vi dækker stort set alle områder af Danmark. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om hvorvidt vi kan komme til dig.

tilfredshed

Hos os er du sikret en profesionel håndtering fra start til slut.

Udstyr

Vi benytter kvalitetsudstyr for at give dig det bedste resultat

erfaring

Vi har mange års erfaring, hvilket afspejles i vores arbejde.

service

Vi lytter til dine behov og skaber synlige resultater.