Rensning af tag

GIV DIT TAG NYT LIV

Professionel tagrensning

Med en tagrensning af dit tag forlænger du dets levetid, samtidig med at taget bliver langt kønnere af udseende. Hos Dansk Facade Service tilbyder vi tagrensning i hele landet. Vi kommer ud og besigtiger dit tag og fortæller dig om hvad vi kan tilbyde.

Kontakt Danskfacadeservice.dk på +45 60 66 38 70 og få et uforpligtende tilbud på rens af dit tag.

Fordele ved tagrensning

En tagrensning giver naturligvis taget et løft i forhold til udseende. Et tag der er dækket af mos og alger, er sjældent et kønt syn. Desuden fremmer mos og alger nedbrydningsprocessen, og rødder kan arbejde sig ind i tagkonstruktionen. Du kan forvente et tag der stråler og er langt mere præsentabelt efter vores rensning. .

Mange års erfaring.

Danskfacadeservice.dk servicere flere af Danmarks største virksomheder og vores kvalitet afspejles i mange års erfaring. Vi arbejder naturligvis for både privat og erhvervskunder. Rengøring af tag er en af vores ekspertise og hvis du ønsker at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os. Kontakt os via telefon +45 60 66 38 70 eller mail info@danskfacadeservice.dk.

tagrens

miljøgodkendt udstyr

Hos Dansk Facade Service benytter vi kun miljøgodkendt udstyr. Vi råder over godkendt specialudstyr til overfladebehandlinger, så du er sikret et professionelt stykke arbejde. 

Vi tilbyder rens af alle tagtyper og overflader, herunder tegl, stål og eternit.

tilfredshed

Hos os er du sikret en profesionel håndtering fra start til slut.

Udstyr

Vi benytter kvalitetsudstyr for at give dig det bedste resultat

erfaring

Vi har mange års erfaring, hvilket afspejles i vores arbejde.

service

Vi lytter til dine behov og skaber synlige resultater.