facaderens

LANDSDÆKKENDE SERVICE

vI RENSER ALLE TYPER AF FACADER

Hos Dansk Facade Service er vi eksperter i facaderens. Med mange års erfaring indenfor facaderens, overfladerensning og efterbehandling af bygningsfacader har vi den viden der skal til, for at din facade tager sig bedst ud og holder længst. 

Kontakt Danskfacadeservice.dk på +45 60 66 38 70 og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti / graffitirens.

Forebyggende vedligehold

Det danske varierer, som vi alle ved, en del. Det betyder at man skal være ekstra opmærksom på at facader får den nødvendige og korrekte behandling. Nordvendte facader angribes ofte af mos og lav, hvilket har en nedbrydende effekt på facaden, og som i sidste ende kan føre til svamp og frostsprængninger. Kontakt os allerede i dag og hør hvad vi kan gøre for din facade.

Mange års erfaring.

Danskfacadeservice.dk servicere flere af Danmarks største virksomheder og vores kemi er specialudviklet og skånsom over for miljø og bygningerne. Vi renser alle typer af facader, herunder mursten, tegl, beton, kalksten, natursten, alu og metal, træ og meget mere.

facaderens
Før og efter

korrekt behandling

Det er vigtigt at der benyttes korrekt afrensningsmetode samt efterbehandling, da en forkert behandling gør mere skade end gavn.

Med vores erfaring er du sikker på at din facade får den korrekte behandling, så vi kan sikre dig et holdbart og flot resultat.

tilfredshed

Hos os er du sikret en profesionel håndtering fra start til slut.

Udstyr

Vi benytter kvalitetsudstyr for at give dig det bedste resultat

erfaring

Vi har mange års erfaring, hvilket afspejles i vores arbejde.

service

Vi lytter til dine behov og skaber synlige resultater.