Algehandling

EFFEKTIV BEKÆMPELSE

Algebehandling i hele danmark

Vi tilbyder algerensning og algebehandling af alle udendørs overflader for både private kunder, erhverv, boligforeninger og institutioner. 

Vi fjerner effektivt uønsket alger og mosbelægninger på facader, tage, mursten, fliser, træ, plast, natursten og en lang række andre overflader. Vi dækker desuden hele Danmark, så kontakt os allerede i dag og lad os løse dit algeproblem.

Kontakt Dansk FacadeService på +45 60 66 38 70 og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af alger og mos.

Miljøvenlige produkter.

Vi anvender KUN godkendte midler til bekæmpelse og desinficering af algevækst på overflader og tage. Dansk Facade Service overholder dermed lovgivningen på området vedrørende brug af produkter til bekæmpelse af algevækst. 

Mange års erfaring.

Dansk FacadeService servicere flere af Danmarks største virksomheder og vores kemi er specialudviklet og skånsom over for miljø og bygningerne. Vi fjerner effektivt alger på alle typer overflader.

FOREBYGGENDE algebehandling

Selv om dit tag er nyt og endnu ikke ramt af algeproblemer, vil det alligevel være en god idé at forebygge algevækst. Kom problemerne i forkøbet og kontakt os allerede i dag. Så kan vi forhindre fremtidige alger og mos i at sætte sig på dit tag.

Husk, vi behandler også terrasser og udendørsoverflader. Allerede få timer efter behandling vil den glatte overflade begynde at gå i opløsning.

tilfredshed

Hos os er du sikret en professionel håndtering fra start til slut.

Udstyr

Vi benytter kvalitetsudstyr for at give dig det bedste resultat

erfaring

Vi har over 20 års erfaring, hvilket afspejles i vores arbejde.

service

Vi lytter til dine behov og skaber synlige resultater.