Professionel tørisblæsning

Tørisblæsning er en revolutionerende blæsemetode til blandt andet facaderens, der benytter små kompakte tørispiller som blæsemiddel. Disse tørispiller accelereres i en trykluftsstrøm, som det kendes fra traditionelle blæsemetoder.

Tørisblæsning kan i flere tilfælde erstatte andre traditionelle blæsemetoder såsom højtryksspuling, damprensning, sandblæsning, melblæsning etc. Men også et utal af andre rensemetoder, der involverer brug af kemikalier, kan med fordel erstattes af tørisblæsning.
tørisblæsning
Det enestående ved at benytte tøris som blæsemiddel er, at tørispillerne overgår til luftform i det øjeblik, de rammer en overflade. Dette betyder, at den behandlede overflade efterlades tør og ren uden rense- eller blæsemidler. Da der er tale om en fuldstændig tør og ikke-strømførende proces kan tørisblæsning bruges på områder, hvor andre metoder ikke er anvendelige. Der kan for eksempel renses direkte på el-motorer og tekniske anlæg med elektriske og hydrauliske komponenter.

Nedenfor kan du se eksempler på, hvor tørisblæsning kan benyttes med fordel. Tørisblæsning til rensning af:

✷ Motorcykler
✷ Bilmotor
✷ Veteranbiler
✷ Lak-/hærdeovne for fastbrændt farve og lak
✷ Pulverlakanlæg for pulverlak
✷ Støbeskel og armeringsjern
✷ Røgovne i levnedsmiddelindustrien
✷ Facader
✷ Eltavler
✷ Ventilationsanlæg
✷ Trykkerimaskiner for trykfarve
✷ Opskumningsborde for polyuretanskum
✷ Asfaltmaskiner for tjære og asfalt
✷ Etiketmaskiner, afrenses for lim og etiketter

Motor før tørisblæsning
motor-før-tørisblæsning

Motor efter tørisblæsning
motor-efter-tørisblæsning

FORESPØRGELSE VEDR. TØRISBLÆSNING

Ja, jeg har læst og accepterer vores politikker.

Er tørisblæsning den rette løsning for dig? Ring til os på: +45 22 25 38 56 og få et uforpligtende tilbud samt gratis vejledning!