Graffitirens – professionel løsning på problemet i hele Danmark

Hvert år bruges der millioner af kroner på afrensning af graffiti. Har du været så uheldig at blive udsat for graffitihærværk, kan Dansk Facade Service løse selv de mest genstridige og besværlige opgaver.

Kontakt Dansk Facade Service på +45 22 25 38 56 eller skriv til os på mail info@danskfacadeservice.dk og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af graffiti / graffitirens.


logo12

Den helt rigtige løsning på fjernelse af graffiti / graffitirensning.

Der findes flere forskellige måder at fjerne graffiti, derfor afhænger den rette fremgangsmåde både af, hvilken type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på. De facadedele, der skal renses, bliver nøje gennemgået, og herefter vurderer vi, hvilke produkter og metoder der sikrer dig, at graffitien bliver fjernet effektivt og skånsomt.

Mange års erfaring.

Dansk Facade Service, servicere flere af Danmarks største virksomheder og vores kemi er specialudviklet og skånsom over for miljø og bygningerne. Vi renser graffiti på alle typer overflader, også på biler / lastbiler

Fakta om graffitirens.

Undersøgelser viser at det betaler sig at fjerne graffitihærværk meget hurtigt – graffiti avler graffiti og en enkel “tag” bliver hurtigt til et helt maleri.


Før graffitibekæmpelsegraffitirens1

Efter graffitibekæmpelsegraffitirens2
Sikker overfladebeskyttelse/ antigraffiti behandling

For at beskytte bygninger mod fremtidige graffitiangreb, påfører vi en usynlig, diffusåben hinde, som udelukkende er baseret på miljøvenlige og godkendte produkter. Denne hinde gør at fremtidige graffitiangreb kan fjernes med et minimalt forbrug af kemi.

FORESPØRGELSE VEDR. GRAFFITIRENS

Ja, jeg har læst og accepterer vores politikker.

HUSK: Forsøg på afrensning med sprit, acetone og andre flygtige væsker gør tit problemet værre.


Skal du have fjernet graffiti? Ring til os på: +45 22 25 38 56 og få et uforpligtende tilbud samt gratis vejledning!