Facaderens / Facadevask

Dansk Facade Service renser alle typer facader med både høj- og lavtryks facadeafrensning. Betonfacader afrenses med højtryksrenser med koldt eller varmt vand og 30 – 1000 bar i tryk og vandets temperatur kan justeres op til 150 grader. Vi gennengår naturligvis altid bygningen inden opstart, for at opgaven bliver udført så skånsomt som muligt.

Vi bruger aldrig turbodyse til facaderensning af søstensbeton, da overfladen kan blive ødelagt og derved mere modtagelig for snavs, trafikfilm samt alger, end inden afrensning.
facaderens
Facade-rens-for-efter
facaderens2
facaderens3
Teglstensfacader påføres special kemi som skånsomt opløser snavs og trafikfilm. hvorefter facaden afrenses med fladdyse og lavt tryk. Vi anbefaler at få facaden imprægneret bagefter. Inden opstart behandles der altid med algemiddel. Denne behandling sikrer, at der ikke sidder rødder af alger tilbage i facaden. Denne algebehandling foretages også efter endt afrensning.
Før facaderens
facaderens-før3
Efter facaderens
facaderens-efter3
Før facaderensfacaderens-før2
Efter facaderensfacaderens-efter2
Dansk Facade Service anbefaler at få facaden algebehandlet ca. 1 gang årligt som vedligehold. Algebehandling er med til at forlænge resultatet efter en facaderenovering. I forbindelse med at Dansk Facade Service har udført facaderens, bliver alle facadens udvendige vinduer pudset, så hele facaden står flot og præsentabel.

Dansk Facade Service har stor erfaring inden for facaderens af alle typer facader og er i den forbindelse en stærk samarbejdspartner.

FORESPØRGELSE VEDR. FACADERENS

Ja, jeg har læst og accepterer vores politikker.

Er facaderens den rette løsning for dig? Ring til os på: +45 22 25 38 56 og få et uforpligtende tilbud samt gratis vejledning!