COOKIES

Denne hjemmeside anvender cookies til følgende formål: teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer samt trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside og hvordan de agerer på denne.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvor lang tid opbevares cookies?
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Hvordan sletter du cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på vores hjemmeside
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere med henblik på at optimere indhold herefter.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

PRIVATLIVSPOLITIK – INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Behandling af personoplysninger – kontraktopfyldelse

I forbindelse med din henvendelse eller dit køb hos danskfacadeservice.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din henvendelse eller dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af kontakten eller handlen samt i en efterfølgende periode på 48 måneder, så vi lettere kan føre en god dialog eller du nemmere kan handle ved os en anden gang. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Samtykke til behandling af personoplysninger

Hvis du har sat kryds i boksen “Ja, jeg giver samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail eller telefon med nyheder eller tilbud” behandler vi din e-mail adresse og oplysninger om din henvendelse eller dit køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Dette vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails eller opkald fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage såfremt du måtte ønske dette. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@danskfacadeservice.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve eller tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har indgået databehandleraftaler med evt. databehandlere, som vi gør brug af, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du er velkommen til at kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Dansk Facade Service
CVR-nr. 26883210
Gl. Præstevej 83, 6800 Varde
Telefon: 22 25 38 56
E-mail: info@danskfacadeservice.dk

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på ovenstående e-mail adresse eller telefon. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.